KLONDIKE

Klondike

Metalizirani zlatni, srebrni i oksidirani patina efekat Ultra moderna vodena paropropusna složena boja poslednje generacije namenjena enterijerima i exterijerima kojom se postiže izvaredan moderni, elegatni i unikatni metalik zlatni, srebrni i oksidni patina efekat.

Ovo je tipično moderan i elegantan premaz na bazi vode, boja za unuašnju i spoljnu uptrbu. Klondike se mogu primeniti na širok spektar površina, zahvalujući jedistvenom bojom nijansi. Ovim materijalom se postiže svršen efekat sobe.

OSOBINE: eko-proizvod, bez mirisa, nezapaljiv, paropropustljiv a vodootporan. OTPORNOST: postojan tokom vremena, ne reaguje na duvanski dim, otporan na udarce,  grebanje, bud. Pere se vodom, alkoholom, mrlje od masti i ulja jednostavno se uklanjaju sapunom pomoću sundera ili četkice.

Nov Klondike light je savremeni dekorativni material,  moderan elegantan  sa posebnim efektom na zidu ili plafonu. Klondike light daje jedinstven izgled koji omogućava  da prevaziđemo tradicijalno do savremenog dizajna što ga čini idealno za  gotovo svaku sredinu. Dizaj ovog materijala  uključuje zlato ili srebro. Akcenat efekta koji stvara dragoceni metal  u ambijentu, dodatni efekat je zvezda sjaj adetiv koji naglašava svetlo  (mineralni izgled)

Palete boja

Galerija

Svet boja © 2024.