AFRIKA

Afrika

Afrika je boja na vodenoj bazi za unutrašnju dekorativnu upotrebu, posebno osmišljen radi davanja novih rešenja u oblasti unutrašnjeg uređenja na način da se u prostoru da visoko prefinjena elegancija. Pogodan je za uređenje hotela, lokala, banaka, klinika i drugih modernih prostora.

Africa, dune i perla su premazi za zidove sjajnog,metalik svilenkastog efekta. Mogu da se toniraju u raznim bojama od svetlih do tamnih.  Zidove  uradjene ovim premazom su jednobojne sa blagim kontrastima a u zavisnosti od ugla gledanja kontrasti menjaju nijansu.Ovakav dekorativni efekat primenljiv je i u  modernim i u klasičnim enterijerima.Može se i nanositi na više načina sto ga čini zanimljivijim.Enterijeri uradjeni afrikom dune-om ili perlom su originalni i jedinstveni.

Afrika je na bazi vode za dekoraciju zidova

 

Osobine:
ekološki proizvod, neotrovan, nezapaljiv, paropropustljiv a vodootporan (zid možeda diše), poseduje sertifikat klase1Evropske zajednice.

Otpornost:
Postojan tokom vremena, otporan je na abraziju (buđ) paropropustljiv a vodootporan, pere se vodom, alkoholom, deterdžentom pomoću sunđera.

Afrika je sjajnog, metalik svilenkastog efekta
Dekoracija zidova tehnika afrika

Svet boja © 2023.