Mašinsko krečenje

 

 

MAŠINSKO KREČENJE

Brže, ekonomičnije, besprekorno

Uživajte u bezbrižnom preuređenju svog doma uz našu uslugu mašinskog krečenja stana, koja vam pruža vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni! Dozvolite da vaš prostor zasija novom svežinom uz našu neodoljivu podršku.

Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj termin! 064/295-7518  Vaš dom će vam biti zahvalan.

Nanošenje se može vršiti četkom, valjkom, kompresorom ili mašinom za krečenje u zavisnosti od vrste boje i tehnike koje se radi. Nanošenje boje se radi u jednom, dva ili tri sloja. Boje mogu biti poludisperzija, disperzija i akrilne boje i za svku od tih  mora se pripremiti zid.

Mašinsko krečenje
Mašinsko krečenje stana
065/223-5923

KREČENJE

Najčešće boje koje se koriste u novoizgrađenim objektima su poludisperzija i disperzija. Za njihovu primenu, zidovi se gletuju i mašinski šmirglaju pre nanošenja boje. Međutim, na tržištu se pojavljuju i novi proizvođači boja, koji nude inovativne sastave i veći kvalitet. Tako imamo disperzione i akrilne boje koje su estetskije i dostupne u različitim bojama i tonovima. Pored toga, ove boje omogućavaju održavanje zidova mokrim i suvim brisanjem, te imaju razne efekte koji imitiraju druge materijale. Za nanošenje ovakvih boja, zidovi moraju biti detaljnije pripremljeni. Gletovanje se vrši čak do tri puta, a zatim se zidovi finom šmirglom obrade pod jakim osvetljenjem uz pomoć reflektora. Pre nanošenja boje, nanosi se i prajmer kao podloga, što čini ovaj posao zahtevnijim i većim u odnosu na klasično krečenje. Stoga, cena za izvođenje ovih radova je obično i nešto viša.

Prednost mašinskog krečenja neuporedivo kvalitetnija i dosta lepša tekstura zida ( filma boje ) a poslovi se završavaju dosta kraćem roku sa manje ljudi a kvalitet podignut na najviši nivo. Posedujemo profesionalne WAGNER mašine za molerske radove  koje imaju veliki učinak. Mogućnost rada sa svim vrstama molerskih materijala u tečnom stanju.

Profi našinsko krečenje
Mašisko krečenje bojenje

Svet boja © 2024.